Om Elements Training

Om Elements Training
(CrossFit ET)

Elements Training er dit lokale CrossFit træningscenter i Espergærde, hvor vi dyrker funktionel fitness baseret på CrossFit metoden. Det er grundlæggende en træningsfilosofi, som kombinerer højintensitets konditionstræning med vægtløftning og gymnastiske bevægelser. Vi er tre lokale ejere der har en dyb passion, for hvordan man kan øge sin livskvalitet gennem sundhed og fitness. Vi har selv dyrket CrossFit og funktionel fitness gennem mange år og ved at det vi kan tilbyde dig, er vejen til øget livskvalitet.

Vi kan tilbyde dig trygge rammer, hvor du forbedrer din kondition, øger din styrke og funktionalitet i dagligdagen. Vores fællesskab på tværs og imellem trænere og medlemmer er en central del af vores DNA og det bliver dyrket gennem vores mange holdudbud i løbet af ugen, særlige forløb (bootcamps, træningsweekender osv.) og i vores generelle interaktion med vores medlemmer. Vores overordnede mission er at øge vores medlemmers livskvalitet ved at give øget selvtillid, livsglæde og mod på at tackle livets og dagligdagens udfordringer.

Elements Training er officielt CrossFit center (CrossFit ET) og dermed en del af et verdensomspændende fællesskab af mere end 15.000 CrossFit boxe.

Vi anbefaler en række ressourcer som CrossFit har lagt frit tilgængelig på deres websites:

Derudover kan du følge CrossFit på følgende SoMe sites:

HVAD ER CROSSFIT?

Crossfit er en motionsform som hviler på tre søjler – nemlig vægtløftning, konditionstræning og gymnastik. Træningen kombinerer elementerne fra alle sportsgrenene, og træningspasset er altid unikt. Et af Crossfits særkender er variation. Dette er både på øvelsesniveau og i forhold til træningspassene.

Bestyrelse

Crossfit træner og ejer af Elements Training

KRISTIAN STOKHOLM

Træner og partner

 • Undervist i funktionel træning siden 2011 og vægtløftning siden 2012.
 • Training for warriors level 1 + 2
 • Crossfit level 1 Trainer (2018)
 • Dansk vægtløftnings forbund
  trænerkursus trin 1

Kristian har en passion for vægtløftning, både til brug i workouts og som teknik og i styrketrænings øjemed, men er bestemt også glad for at arbejde med den mere grundlæggende del af den funktionelle træning.

Crossfit træner og ejer af Elements Training

HIDAYET ØZER

Træner og partner

 • Undervist siden 2013
 • CrossFit Copenhagen Trainer Course (2014)

Hidayet er vild med team workouts, hvor man bliver udfordret sammen, mens man har det sjovt. Han konkurrerer også i intermediate og masters (+35) konkurrencer rundt omkring i Danmark, når han får muligheden for det.

Som træner har han særlig fokus på at tage udgangspunkt i den enkeltes udvikling og hjælpe dem med at komme i mål med det.

Crossfit træner og ejer af Elements Training

KIM PEDERSEN

Træner og partner

 • Undervist siden 2017
 • CrossFit Copenhagen Trainer Course (2018)
 • Crossfit level 1 Trainer (2018)
 • Crossfit level 2 Trainer (2019)
 • Lesson Planning Certificate (2019)
 • Scaling Certificate (2019)
 • Spot The Flaw Certificate (2019)

Kim tror grundlæggende på, at vores funktionelle træning er for alle – uanset erfaring, alder osv. Han har selv været igennem rygskader, hvor han nu kan træne uhindret gennem fokuseret genoptræning og hårdt arbejde. De erfaringer vil han gerne dele med vores medlemmer.