Priser og holdplan2024-02-12T10:18:52+00:00

Priser og medlemskaber

Gratis prøveuge: har du lyst til en prøveuge og se hvad vi kan tilbyde, så brug kontaktformularen her på siden. Du kan få en prøveuge på alle de hold vi tilbyder (se holdplan).

Hvis du melder dig ind, og du ikke har erfaring med CrossFit og funktionel træning, så skal du igennem mindst 5 timer på BasicWod, før du kan deltage i andre hold.

Typer Pris (DKK) Beskrivelse
Almindeligt medlemskab 499 Du kan træne ubegrænset på alle hold samt har adgang til Open Gym (fri træning) – for 18+ år
Studie-, barsels- og pensionistmedlemskab 399 Til alle studerende under 18 år, og alle studerende på SU berettiget uddannelser (ved fremvisning af gyldigt studiekort), mødre/fædre på barsel og pensionister (65+)
Unge medlemskab *
*) børn kan træne med på Familie WOD uden medlemsskab i følgeskab med et betalende medlem
249 Til unge fra 10-15 år der kan træne på Unge WOD og Familie WOD. Det er tilladt fra 16 år og opefter at træne på de øvrige hold.
Senior medlemskab 299 Til seniorer over 65+ år der kan træne på Seniorhold (2 gange ugentligt), samt adgang til selvtræning.
10-turs klippekort 849 Du kan træne 10 gange på alle hold eller selvtræne i Open Gym 10 gange
Gebyr ved manglende afmelding 25  
Gebyr for mistet nøglebriks 50  
Pause 100 Du kan sætte dit medlemskab på pause i minimum 1 måned og max 3 måneder
Dropinn 100 For dig der kun skal træne én gang. Kontakt os på info@elementstraining.dk
Prøveuge Gratis  
Indmeldelsesgebyr Gratis  
Opsigelsesfrist Løbende måned + 1 måned  
Betalingsinterval 1 måned  
Bindingsperiode ingen  

Spørgsmål og svar

Er du ny i Elements Training?2022-12-02T12:45:18+00:00

Som ny i Elements Training kan der være mange nye begreber og indtryk. WOD (Workout of the Day), EMOM (Every Minute on the Minute), AMRAP (As many Rounds/Reps as Possible). Snatch, Clean & Jerk, dødløft, pres, Backsquat osv. Det er vigtigt for os, at får en god start. Derfor vil vi gerne fortælle dig lidt om det at træne i Elements Training.

Hvad tilbyder Elements Training?2022-12-02T12:45:34+00:00

Hos os dyrker vi funktionel fitness baseret på CrossFit metoden. Det er grundlæggende en træningsfilosofi, som kombinerer højintensitets konditionstræning med vægtløftning og gymnastiske bevægelser. Du får forbedret din kondition, øget din styrke og funktionalitet i dagligdagen. Som bivirkning vil du også se vægttab samt mere definition af din muskulatur. Det er vores mål at give dig bedre betingelser for livskvalitet ved at give øget selvtillid, livsglæde og mod på at tackle livets og dagligdagens udfordringer.

I har mange hold – hvilke skal jeg vælge?2022-12-02T12:45:52+00:00

Som ny i Elements Training skal du deltage i fem BasicWod hold før du kan frit kan deltage i alle vores ugentlige hold. Her lærer du grundfundamentet og de mest basale løft (dødløft, squat og pres), vægtløftning og gymnastiske bevægelser (fx. pull-ups). Holdet er i øvrigt også for dem der har en skade, men fortsat gerne vil træne, eller som er på vej retur fra en skade. Se vores holdplan, hvornår vi afholder BasicWOD.

Hvor meget skal jeg træne?2022-12-02T12:46:08+00:00

Det er meget individuelt, da det afhænger af din form og erfaring med funktionel fitness og CrossFit. Vi anbefaler dog at starte ud med at træne 2-3 gange om ugen, så du lige kan vænne dig og din krop til træningsformen. Start også med at sætte et mål for din træning. Uanset om du ønsker at komme i dit livs form, tabe dig, blive muskuløs, eller konkurrere er det motiverende at have et konkret mål for træningen. Tag gerne en dialog med en af vores trænere på BasicWOD – de vil kunne hjælpe dig med at få defineret et mål.

Hvilken slags tøj skal jeg have på?2022-12-02T12:46:20+00:00

Vælg noget træningstøj du føler dig godt tilpas i, og som du nemt kan bevæge dig rundt i. Vi har ikke nogle krav til noget bestemt tøj.

Du bør dog have nogle stabile – gerne flade – træningssko på. Undgå de klassiske løbesko med stor stødabsorbering, da de ofte vil være for ustabile til de mange forskellige løft og bevægelser.

Huskeliste

  • Kom 5 minutter før træning og hils på de andre du skal træne sammen med.
  • Drik godt med vand – det kan blive hårdt, og du kommer til at svede! Drik godt med vand inden og efter træning.
  • Find evt. en træningsmakker – det er ofte nemmere at tage afsted og komme godt igang med træningen når man er to. Prøv evt. at finde din nye træningsmakker ved at skrive inde i Facebook gruppen (Elements Training Medlemsfællesskab).
  • Planlæg din træning og prioriter den! Skriv det ind i din kalender. Der er mange vigtige gøremål i hverdagen, men at pleje sin sundhed burde være et af de vigtigste.
  • Arbejd på det du har svært ved, så du kan blive endnu bedre. Spørg evt en træner om hjælp eller prøv et specialhold (VL eller Gymnastik).

Kom til gratis prøveuge

Har du brug for at komme i gang med træning, så kom til en gratis prøveuge hos Elements Training

Holdplan 2024

Mindre ændringer kan forekomme ift. nedenstående holdplan

Meld dig ind her

Book hold

Kom til gratis prøveuge

Holdbeskrivelser

WOD

“Workout Of the Day – WOD”. Her har vi fokus på “klassisk” CrossFit træning, hvor der er styrke og cardiobaseret træning i samme time. Der kan være vægtløftning og gymnastiske bevægelser. På holdet kan der være op til 16 personer.

Basic WOD

Holdet er for nye medlemmer der ikke har erfaring med CrossFit træning – her har vi fokus på grundfundamentet og de mest basale løft (dødløft, squat og pres) og gymnastiske bevægelser (fx. pull-ups). Som nyt medlem skal du igennem mindst 5 timer før du kan deltage i andre hold. Holdet er også for dig der har en skade, men fortsat gerne vil træne, eller som er på vej retur fra en skade. Holdet har plads til 16 personer.

Kardio WOD

Her har vi fokus på kardiodelen af CrossFit træning – der er ingen vægtløftning og gymnastiske bevægelser, men du får sved på panden. Vi bygger din motor og udholdenhed. På holdet kan der være op til 16 personer.

Styrkehold

Her har vi fokus på styrkebaseret træning, hvor du både lærer teknikkerne i de store bevægelser som squat, dødløft og pres. Du bliver stærkere og bliver mere effektiv i din præstation på WOD holdene. Her har vi plads til 16 personer.

Vægtløftning

Her lærer du de grundlæggende teknikker i vægtløftning og bliver også mere effektiv i at bevæge en vægtstang i workouts. Vi har skiftevis fokus på træk (snatch) og stød (clean and jerk), hvilket du kan bruge på vores WOD. Holdet er for alle niveauer (fra begyndere til øvet). Her har vi plads til 10 personer.

Mobility

Vi arbejder med din bevægelighed og kropsbevidsthed, så du nemmere kan udføre de bevægelser, der laves i CrossFit. Der er fokus på udstræk, balance og åndedrætsteknik. Samtidig er det også med til at forebygge skader. Mobility er et godt supplement til de øvrige hold. Der er som plads til 10 på holdet.

Unge WOD

Holdet er for unge mellem 10 og 15 år og her vil de unge lære alle de grundlæggende bevægelser som vil gøre dem stærkere, smidigere og øge deres udholdenhed. Således er de klar til at træne på alle hold, når de er 16 år. På holdet har vi plads til max 16 personer.

Familie WOD

Holdet er for familier (børn skal være 5+ år) – gennem leg og workouts får vi sved på panden sammen. Børn kan træne med uden medlemskab ifølgeskab med et betalende medlem. Holdet har plads til 20 personer.

Øvet WOD

Holdet er for dig, som føler du efterhånden har fået styr på alle de grundlæggende ting i CrossFit. Herunder de forskellige variationer af pres, træk og benbøj, og kippet i gymnastikken.
Øvet Wod er for dig som ønsker at forbedre din teknik i VL og gymnastik. Og dig som ønsker at hæve dit niveau og lære hvordan man gennem bedre strategi og mindset bliver bedre til CrossFit som den fantastiske konkurrence sport den også kan være!

Seniorhold

Holdet er for seniorer over 65+ år og her vil vi arbejde med trygge rammer. Her vil du forbedre din fleksibilitet, blive stærkere og få bedre kondition. Vores mål er at give øget livskvalitet. Her har vi plads til 16 personer.

Open Gym

Der er fri adgang til centeret fra kl. 05.00 – 22.00 til fritræning. Vi opfordrer til at træne på tidspunkter, hvor vi ikke har hold.
Husk dog at tage en dialog med dagens træner, hvis du træner, mens der er hold – så finder vi en løsning.
Bemærk at holdene har altid førsteret til udstyret.
Go to Top